Пісні паштети на сніданок - паштет із броколі та грибів пісний
рецептом поділилася Осінська Світлана (м. Вінниця)
Інгредієнти:
- 1 великий качан або кілька маленьких брокколі (свіже або заморожене)
- 100 грам горіхів (фундук, кешью, волоські або будь-які інші на власний розсуд та смак)
- 250-300 г грибів печериці
- 1 середня цибулина або асафетида за смаком
- 4 ст. л оливкової олії
- сік 1 лимона
- кусочок кореня імбиру 3-4 см
- сіль за смаком
- перець чорний мелений (або інші) спеції на особистий розсуд)
Приготування:
- Горіхи подрібнюємо на борошно
- Брокколі та гриби 10 хв. відварюємо на пару.
якщо брокколі свіже, то його можна залишити сирим, не варити, а гриби можна попередньо промаринувати- Подрібнюємо у блендері: броколі, гриби, цибулю. Додаємо в суміш перемелені горіхи, сік лимона, сіль та оливкову олію.
Нотатки на полях:
- рекомендую зверху посипати кунжутом)))