Грибний паштет із шампіньйонів - пісний

Січень 21, 2022

Пісні паштети на сніданок - паштет із броколі та грибів пісний

рецептом поділилася Осінська Світлана (м. Вінниця)

Інгредієнти:

  • 1 великий качан або кілька маленьких брокколі (свіже або заморожене)
  • 100 грам горіхів (фундук, кешью, волоські або будь-які інші на власний розсуд та смак)
  • 250-300 г грибів печериці
  • 1 середня цибулина або асафетида за смаком
  • 4 ст. л оливкової олії
  • сік 1 лимона
  • кусочок кореня імбиру 3-4 см
  • сіль за смаком
  • перець чорний мелений (або інші) спеції на особистий розсуд)

Приготування:

  1. Горіхи подрібнюємо на борошно
  2. Брокколі та гриби 10 хв. відварюємо на пару.
  3. якщо брокколі свіже, то його можна залишити сирим, не варити, а гриби можна попередньо промаринувати
  4. Подрібнюємо у блендері: броколі, гриби, цибулю. Додаємо в суміш перемелені горіхи, сік лимона, сіль та оливкову олію. 

Нотатки на полях:

- рекомендую зверху посипати кунжутом)))

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук