Vegan сочевична запіканка без м'яса
Інгредієнти:
- 250 грам червоної сочевиці
- 0,5 ст. вівсяної муки мертвій помелу
- 3 ст. л томатної пасти
- 100 грам соєвий гуляш
- 2-3 шт. Vegan сосиски «по гуцульськи»
Спеції: сіль, коріандр, мускатний горіх, паприка, листя пажитника
Приготування:
- Гуляш попередньо залити окропом і накрити кришкою хвилин на 30 додавши сіль і лавровий лист.
- Сочевицю промити і відварити до готовності. Викласти в глибоку миску до сочевиці додати спеції, томатну пасту подрібнити занурювальним блендером. Не подрібнюйте сочевицю занадто дрібно, додаємо вівсяну муку добре перемішуємо.
- Зливаємо гуляш, даємо стекти. Обсмажуємо на сковороді, додаємо нарізані сосиски, тушкуємо 15 хвилин.
- З'єднуємо сочевицю, гуляш з сосисками, пажитник щіпку, солимо до смаку.