Сочевична запіканка vegan

Травень 18, 2021

Vegan сочевична запіканка без м'яса

Інгредієнти:

  • 250 грам червоної сочевиці
  • 0,5 ст. вівсяної муки мертвій помелу
  • 3 ст. л томатної пасти
  • 100 грам соєвий гуляш
  • 2-3 шт. Vegan сосиски «по гуцульськи»

Спеції: сіль, коріандр, мускатний горіх, паприка, листя пажитника

Приготування:

  • Гуляш попередньо залити окропом і накрити кришкою хвилин на 30 додавши сіль і лавровий лист.
  • Сочевицю промити і відварити до готовності. Викласти в глибоку миску до сочевиці додати спеції, томатну пасту подрібнити занурювальним блендером. Не подрібнюйте сочевицю занадто дрібно, додаємо вівсяну муку добре перемішуємо.
  • Зливаємо гуляш, даємо стекти. Обсмажуємо на сковороді, додаємо нарізані сосиски, тушкуємо 15 хвилин.
  • З'єднуємо сочевицю, гуляш з сосисками, пажитник щіпку, солимо до смаку.


Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук