Веганська сметана з кешью
Ця веганські сметана саме така, якою має бути сметана - кремова, пікантна і густа!
Вона відмінно підійде до запеченого картоплі. Також ця сметана стане відмінним соусом для мексиканських страв типу начос або такос, стане відмінним спредом, її можна додавати в суп, до веганські чилі, в якості заправки салатів, ну і, як я вже сказала, - до запеченого картоплі (потрібно запекти його в шкірці, розрізати навпіл і начинити сметаною із зеленню).
Інгредієнти:
Приготування:
Примітка:
Для цього рецепта вам не потрібно замочувати кешью. Але якщо ви знаєте, що ваш блендер недостатньо потужний, можна замочити кешью в окропі на 15 хвилин, щоб горіхи стали м'якшими і було легше їх перемелювати.
Не знайдено дописів
Написати відгук