Веганська сметана з кешью

Березень 10, 2020

Веганська сметана з кешью

Ця веганські сметана саме така, якою має бути сметана - кремова, пікантна і густа!

Вона відмінно підійде до запеченого картоплі. Також ця сметана стане відмінним соусом для мексиканських страв типу начос або такос, стане відмінним спредом, її можна додавати в суп, до веганські чилі, в якості заправки салатів, ну і, як я вже сказала, - до запеченого картоплі (потрібно запекти його в шкірці, розрізати навпіл і начинити сметаною із зеленню).

Інгредієнти:

  •  1 чашка (150 г) сирого кешью
  •  1/3 чашки (80 мл) води
  •  1 столова ложка свіжовичавленого лимонного соку
  •  1 столова ложка яблучного оцту
  •  1 столова ложка харчових дріжджів (не плутати з пекарськими!)
  •  ½ чайної ложки морської солі

Приготування:

  • Додайте всі інгредієнти в блендер і збивайте до однорідності. 
  • Додавайте куди забажаєте! Можна посипати зверху зеленню.

Примітка:

Для цього рецепта вам не потрібно замочувати кешью. Але якщо ви знаєте, що ваш блендер недостатньо потужний, можна замочити кешью в окропі на 15 хвилин, щоб горіхи стали м'якшими і було легше їх перемелювати.

Джерело: https://lovingitvegan.com/vegan-sour-cream/

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук