Ніжний соус Бешамель

Січень 7, 2019

Ніжний соус Бешамель

Нам знадобитися:

Ковшик не емальований з товстим дном приблизно на 1 літр, віночок або дерев'яна ложка зручна для не безперервно помішування (щоб уникнути грудочок). Попередньо приготована гаряча вода, стакан 250 мл.

Інгредієнти

  • 2 ст. л кокосового масла (оливкового, кукурудзяного чи бо топленого)
  • 1,5 ст. л без гірки нутовой борошна (звичайної білої)
  • 1 ст. теплої води розвести 1 ст.л соєвого молока або вершків
  • Мускатний горіх 0,5 ч. л
  • Сіль, перець за смаком

Приготування

  • Розігріти рослинне масло в каструлі на середньому вогні.
  • Просіяти борошно і додати до масла, активно перемішуючи. Обсмажувати 3 хв., весь час помішуючи. Якщо борошно почне приставати до дна каструлі - зменшити вогонь.
  • Додати соєве молоко або інше «Немолочне» молоко і продовжити перемішувати до загустіння киплячого веганскої соусу.
  • Коли бажана густота буде досягнута (соус стане ще більш густим при охолодженні), зняти з вогню, посолити, додати спеції.
Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук