Веганський торт «пташине молоко з полуницею»
Рецепт суфле і глазурі від Мармеладний Лисиці
Для бісквіта нам знадобитися
- мука - 200 грам
- вода краще мінеральну – 200 грам
- розпушувач - 2 чайні ложки (я використовувала 1 ч. Л. Соди гашеного лимонним соком)
- ванілін - 1 ч. л
- Цукор – 100 грам
- кукурудзяна олія- 5 ст. л
- випікати при 180-190 градусах
Для суфле:
- 400 грам полуниці (в результаті має бути 250г протертого пюре)
- 100 грам цукру
- 400 грам цукру для сиропу
- 150 грам води
- 20 грам агар-агара
- 70 грам уваренной в 2 рази аквафаби
Для глазурі:
- 100 грам кокосового молока
- 100 грам чорного шоколаду
- полуниця для прикраси

