Веганський шоколад рецепт
рецепт від Ольги Артемової (авторський, викладаю без змін)
Смак - м'який, вершковий. Одна плитка із вишнею. Можна робити і з горіхами
ІНГРЕДІЄНТИ:
Приготування:
Порада:
Особливо підкреслюю - солодкий шоколад чудово поєднується з кисленькою сухою вишнею. Дуже рекомендую спробувати!
Ще один момент. Потрібно враховувати, що шоколад просто повинен бути солодким, інакше він буде несмачним.
Я теж намагаюся робити все з кокосовим цукром.
Шоколадна суміш почала застигати буквально в руках, тому форму для цукерок я заповнювала ложкою. Поставити форми із шоколадом у холодильник.
Як тільки шоколад застигне (мін через 40), прикрийте його харчовою плівкою і дайте так постояти 2 доби в холодильнику. Він не буде дуже жорстким, тому зберігати його доведеться в холодильнику. За смаком він перевершує будь-які покупні шоколадки. Він ніжний, з молочними нотками, що тане у роті.
Я спеціально так часто вживала слово холодильник, щоб ніхто не вирішив, що він остаточно застигне при кімнатній температурі.
Не знайдено дописів
Написати відгук