Нам знадобитися - роз'ємна форма діаметром 20-22 мм, блендер чаша, склянку 250 мл., Пергаментний папір для застиланні дна форми, можна використовувати також підкладку - дуже зручно.
Основа
Крем
Спеції
Спосіб приготування
Змішуємо горіхи / фініки в блендері до однорідної маси. Викладаємо суміш і надаємо форму, можна використовувати дно склянки для того щоб форма вийшла щільна. Прибираємо в морозилку.
Крем приготування
Викладаємо хурму попередньо вийняти кісточки, гарбуз, нарізану кубиками, спеції в чашу блендера подрібнюємо до однорідної маси.
Дістаємо нашу основу і заливаємо крем, прибираємо назад в морозилку. Дістати за 30 хвилин перед подачею. Прикраса на Ваш смак.
P.S У тому випадку коли торт хотілося б більше розміром, не соромтеся збільшувати інгредієнтів (подвоїти, потроїти).
Не знайдено дописів
Написати відгук