Сироедческій торт хурма-гарбуз

Липень 6, 2019

Сироедческій сезонний тортик хурма-гарбуз

Нам знадобитися - роз'ємна форма діаметром 20-22 мм, блендер чаша, склянку 250 мл., Пергаментний папір для застиланні дна форми, можна використовувати також підкладку - дуже зручно.

Основа

  • 1,5-2 стакан мигдаль або будь-яких інших сирих горіхів
  • 1 стакан фініків / родзинок

Крем

  • 3 хурми
  • 200 грам гарбуза
  • 1-1,5 ст. л меду або будь-який інший підсолоджувач

Спеції

  • 0,5 ч. л кориці
  • ¼ ч. л мускатного горіха

Спосіб приготування

Змішуємо горіхи / фініки в блендері до однорідної маси. Викладаємо суміш і надаємо форму, можна використовувати дно склянки для того щоб форма вийшла щільна. Прибираємо в морозилку.

Крем приготування

Викладаємо хурму попередньо вийняти кісточки, гарбуз, нарізану кубиками, спеції в чашу блендера подрібнюємо до однорідної маси.

Дістаємо нашу основу і заливаємо крем, прибираємо назад в морозилку. Дістати за 30 хвилин перед подачею. Прикраса на Ваш смак.

P.S У тому випадку коли торт хотілося б більше розміром, не соромтеся збільшувати інгредієнтів (подвоїти, потроїти).

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук