Сироедческій чорничний чізкейк

Січень 6, 2019

Сироєдческій чорничний чізкейк

Я дуже полюбила сироедческіе торти, вони не тільки корисні ще різноманітно красиві, дуже прості в приготуванні, дуже ніжні!

Ці торти, підійдуть до будь-якого святкового столу і не обов'язково бути Сироїд, що б любити сироедческіе солодощі.

Чорничний торт - рецептом, яким я хочу поділитися ще й має глибокий насичений колір, що не може радувати особливо в зимовий час.

Нам знадобитися - роз'ємна форма діаметром 20-22 мм, блендер чаша, склянку 250 мл., Пергаментний папір на дно форми, можна використовувати підкладку дуже зручно.

Основа

  • 1,5-2 склянки будь-яких сирих горіхів (я брала 1 стакан волоських і 0.5 ст. насіння)
  • 1 стакан фініків або родзинок (додавала в'ялені інжир)

Крем

  • 2 склянки кешью, замоченого на ніч
  • 1 стакан чорниці (у мене заморожена)
  • 1-1,5 ст.л меду або будь-який інший підсолоджувач
  • вода в разі потреби 0,5 ст.

Спосіб приготування основи

Змішуємо горіхи і фініки / інжир в блендері до однорідної маси. Викладаємо суміш і надаємо форму, можна використовувати дно склянки для того щоб форма вийшла щільна. Прибираємо в морозилку.

Крем приготування

Викладаємо промитий, злегка просушеної кешью в чашу блендера можна відразу додати і чорницю, мед збиваємо до кремової консистенції (повинно вийти як бананове пюре) по необхідності додаємо воду регулюємо консистенцію.

Дістаємо нашу основу і заливаємо крем, прибираємо назад в морозилку. Торт може зберігається там до тижня, головне дістати за 30 хвилин перед подачею. Прикраса на Ваш смак.

P.S У тому випадку коли торт хотілося б більше розміром, не соромтеся збільшувати кількість інгредієнтів (подвоїти, потроїти).

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук