Я дуже полюбила сироедческіе торти, вони не тільки корисні ще різноманітно красиві, дуже прості в приготуванні, дуже ніжні!
Ці торти, підійдуть до будь-якого святкового столу і не обов'язково бути Сироїд, що б любити сироедческіе солодощі.
Чорничний торт - рецептом, яким я хочу поділитися ще й має глибокий насичений колір, що не може радувати особливо в зимовий час.
Нам знадобитися - роз'ємна форма діаметром 20-22 мм, блендер чаша, склянку 250 мл., Пергаментний папір на дно форми, можна використовувати підкладку дуже зручно.
Основа
Крем
Спосіб приготування основи
Змішуємо горіхи і фініки / інжир в блендері до однорідної маси. Викладаємо суміш і надаємо форму, можна використовувати дно склянки для того щоб форма вийшла щільна. Прибираємо в морозилку.
Крем приготування
Викладаємо промитий, злегка просушеної кешью в чашу блендера можна відразу додати і чорницю, мед збиваємо до кремової консистенції (повинно вийти як бананове пюре) по необхідності додаємо воду регулюємо консистенцію.
Дістаємо нашу основу і заливаємо крем, прибираємо назад в морозилку. Торт може зберігається там до тижня, головне дістати за 30 хвилин перед подачею. Прикраса на Ваш смак.
P.S У тому випадку коли торт хотілося б більше розміром, не соромтеся збільшувати кількість інгредієнтів (подвоїти, потроїти).
Не знайдено дописів
Написати відгук