Печиво з тахини і мигдалевого макухи

Лютий 7, 2019

Печиво з тахини і мигдалевого макухи (жмих)

Нам знадобиться

Глибока миска для змішування інгредієнтів. Деко і пергаментний папір (можна просто добре змастити маслом).

Інгредієнти

  • 3-4 ст. л тахіні (кунжутна паста)
  • 0.5 ст. мигдалева макуха (жмих)
  • 1.5-2 ст муки я використовувала спельтовой 
  • 1 ст. л насіння чіа
  • 120 грам цукору
  • 1-2 ст. л холодної води при необхідності
  • 1 ч. л розпушувача
  • 0,5 ст кокосового масла

Приготування

У глибокій мисці змішуємо борошно, макуха, цукор, тахини, насіння Чіа, Розпушувач, кокосове масло, вода. Добре вимішуємо. Формуємо кульки викладаємо на підготовлений лист і в кожну кульку злегка вдавлюємо шматочки волоського горіха.

Прибираємо в розігріту духовку 180 на 30 хвилин

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук