Аюрведичні солодощі - яблучна гранола!

Жовтень 5, 2019

Легко і просто - ЯБЛУЧНА Гранола

Інгредієнти:

  • Яблуко (очищене і нарізане) - 300 г.
  • Вівсяні пластівці - 110 г.
  • Ізюм - 110 г.
  • Банан - 1 шт.
  • Цукор - 3 ст. л.
  • Кориця мелена - 1/2 ч. л.
  • Мед - 2 ст. л.
  • Кокосове масло (для змащування форми) - 2 ч.л.

Приготування:
Злегка змастіть маслом форму. Розігрійте духовку до 180 ° С. Змішайте підготовлені яблука з корицею і цукром в мисці, розмістіть по формі, запікайте 10 хвилин. Вийміть з духовки, відкладіть в сторону.

Змішайте разом вівсяні пластівці, нарізаний банан, родзинки і мед в кухонному комбайні, доведіть до стану пюре. Дану суміш розкладіть по формі, поверх викладіть масу з яблук і кориці. Випікайте в попередньо розігрітій духовці протягом 15 хвилин, після чого наріжте на квадрати.

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук