Веганські печиво на томатному соку

Квітень 7, 2021

Vegan печиво на томатному соку

Інгредієнти:

  • 120 мл.томатного соку (або 12 ст.л. томатного соку, або 2 ст.л. томатної пасти розвести в 10 ст.л. води)
  • 80 мл. рослинного масла (або 10 ст.л.)
  • 1 чайна ложка соди
  • 50 гр. коричневого цукру (або звичайний білий, якщо любите щоб було солодке тоді 1 стакан цукру)
  • 2 склянки спельтовой (або цільнозерновий) борошна
  • опціонально (за бажанням) - 1 ч.л. суміші для імбирного для пряника (для аромату) або 1 пакетик ванільного цукру

Приготування:

  1. Томатний сік + рослинне масло + сода (не гасіння) + цукор + спеції - розмішати до однорідності
  2. Додаємо 2 склянки борошна і замішуємо тісто (зручно робити це тісто в комбайні гаком)
  3. Тісто виходить м'яким і еластичним, може трохи липнути до рук
  4. Викладайте печиво на деко застелений пергаментним папером в попередньо розігріту духовку 180-200 ° і випікайте 10-15 мин.до рум'яної скоринки

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук