Vegan печиво на томатному соку
Інгредієнти:
- 120 мл.томатного соку (або 12 ст.л. томатного соку, або 2 ст.л. томатної пасти розвести в 10 ст.л. води)
- 80 мл. рослинного масла (або 10 ст.л.)
- 1 чайна ложка соди
- 50 гр. коричневого цукру (або звичайний білий, якщо любите щоб було солодке тоді 1 стакан цукру)
- 2 склянки спельтовой (або цільнозерновий) борошна
- опціонально (за бажанням) - 1 ч.л. суміші для імбирного для пряника (для аромату) або 1 пакетик ванільного цукру
Приготування:
- Томатний сік + рослинне масло + сода (не гасіння) + цукор + спеції - розмішати до однорідності
- Додаємо 2 склянки борошна і замішуємо тісто (зручно робити це тісто в комбайні гаком)
- Тісто виходить м'яким і еластичним, може трохи липнути до рук
- Викладайте печиво на деко застелений пергаментним папером в попередньо розігріту духовку 180-200 ° і випікайте 10-15 мин.до рум'яної скоринки