Хліб на заквасці з цільно зерновий борошна
Нам знадобиться
Можна використовувати всілякі присипки (кунжут, календжи, кумін ……..)
Приготування
У глибокій мисці змішуємо сіль, цукор, закваску (можна додавати солод) воду, добре розмішуємо. Поступово втручаємося борошно і вимішуємо тісто поки воно не стане відлипати від рук залишаємо на столі, добре змащуємо маслом форму кладемо наш майбутній хліб.
Форму з хлібом необхідно поставити в теплому приміщенні без протягів на 7-10 годин в залежності від температури в кімнаті. Тісто має збільшитися в 2-3 рази.
Ставимо в розігріту духовку 180 на 1 годину 12 хвилин.
Виймаємо з форми хліб і даємо йому охолонути.
Не знайдено дописів
Написати відгук