Кокосовий йогурт рецепт
Домашній кокосовий йогурт - найкраща рослинна альтернатива молочному йогурту.
Без глютену, веганські, що містить мало калорій, цей йогурт робиться лише з двох інгредієнтів!
Інгредієнти:
Приготування:
Відкрийте банку кокосового молока і витягніть густу частину. Залежно від того, наскільки густий йогурт вам подобається, розбавте або розбавляти кокосовим молоком (можна використовувати все кокосове молоко з банки).
Перекладіть кокосове молоко в чисту банку або скляну ємність. Перемішайте молоко до однорідності, потім візьміть капсули пробіотика, розкрийте їх і висипте вміст в молоко (викинувши залишилася оболонку капсули).
Чистому керамічному ложкою вмішати пробиотик. Не використовуйте металеву ложку. Накрийте банку чистою марлею або тонким кухонним рушником, зав'яжіть горлечко банки гумкою і залиште на кухонному столі на 24-48 годин (в залежності від того, наскільки тепло будинку). Тримайте подалі від сонячних променів.
Наш кокосовий йогурт буде готовий приблизно через 24 години. Ви можете пробувати в процесі, щоб зрозуміти, коли йогурт готовий - пробуйте, поки не з'явиться характерний смак йогурту з кислинкою.
Коли йогурт готовий, закрийте банку кришкою і приберіть йогурт в холодильник на пару годин затвердіти і загуснути. Зберігайте в холодильнику. Йогурт потрібно з'їсти в найближчі пару днів.
Примітки:
Джерело: https://www.vibrantplate.com/homemade-coconut-yogurt-dairy-free/
Не знайдено дописів
Написати відгук