Рецепт кокосовий йогурт без глютену

Січень 10, 2020

Кокосовий йогурт рецепт

Домашній кокосовий йогурт - найкраща рослинна альтернатива молочному йогурту.

Без глютену, веганські, що містить мало калорій, цей йогурт робиться лише з двох інгредієнтів!

Інгредієнти:

  • 1 банку кокосового молока повної жирності
  •  2 капсули пробіотика

Приготування:

Відкрийте банку кокосового молока і витягніть густу частину. Залежно від того, наскільки густий йогурт вам подобається, розбавте або розбавляти кокосовим молоком (можна використовувати все кокосове молоко з банки).

Перекладіть кокосове молоко в чисту банку або скляну ємність. Перемішайте молоко до однорідності, потім візьміть капсули пробіотика, розкрийте їх і висипте вміст в молоко (викинувши залишилася оболонку капсули).

Чистому керамічному ложкою вмішати пробиотик. Не використовуйте металеву ложку. Накрийте банку чистою марлею або тонким кухонним рушником, зав'яжіть горлечко банки гумкою і залиште на кухонному столі на 24-48 годин (в залежності від того, наскільки тепло будинку). Тримайте подалі від сонячних променів.

Наш кокосовий йогурт буде готовий приблизно через 24 години. Ви можете пробувати в процесі, щоб зрозуміти, коли йогурт готовий - пробуйте, поки не з'явиться характерний смак йогурту з кислинкою.

Коли йогурт готовий, закрийте банку кришкою і приберіть йогурт в холодильник на пару годин затвердіти і загуснути. Зберігайте в холодильнику. Йогурт потрібно з'їсти в найближчі пару днів.

Примітки:

  • Ми рекомендуємо використовувати керамічну, дерев'яну або пластиковий посуд, коли ви втручаються пробиотик, так як метал може негативно подіяти на пробиотик, і йогурт не вийде. Заважати або збивати кокосове молоко металевою ложкою до додавання пробіотика можна без проблем.
  • Ми використовуємо кокосове молоко з гуарової камеддю в складі для більш густої консистенції.
  • Капсули повинні містити тільки пробіотик (НЕ пребиотик).

Джерело: https://www.vibrantplate.com/homemade-coconut-yogurt-dairy-free/

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук